Duke shfletuar: Bukë 14 Artikuj

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Në ditët e sotme shumica nga ne e blejmë bukën në furrat e bukës apo në market. Por, ka plot të tjerë që e gatuajnë vetë në shtëpi. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për bukë shtëpie dërguar në Kuzhina Ime. Bukë shtëpie

kulac

Kulaç ( Receta gatimi nga Leonora Kodra )

Kulaç është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare, e ngjashme me bukën por më e fortë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për kulaç dërguar në KuzhinaIme.al. Kulaç

buke me shafron indie

Bukë me shafron Indie ( curcuma ) ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Në ditët e sotme shumë nga ne e blejmë bukën në furrat e bukës apo në market. Por, ka plot të tjerë që e gatuajnë vetë në shtëpi. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për bukë dërguar në Kuzhina Ime. Bukë me shafron Indie ( curcuma )

buke e mbushur me qepe dhe djathe

Bukë e mbushur me qepë dhe djathë ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Bukë e mbushur me qepë dhe djathë. Receta e gatimit për bukë të mbushur me qepë dhe djathë është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 27 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

buke per sanduice

Bukë për sanduiçë ( Receta gatimi nga Saimira )

Bukë për sanduiçë. Receta e gatimit për bukë për sanduiçë është dërguar nga Saimira 18 tetor 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

buke

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Bukë shtëpie. Receta gatimit për bukë shtëpie është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 4 tetor 2015. Foto © Luljeta Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Luljeta Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

4

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Receta e gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 3 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

byke

Bukë misri ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Receta e gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 3 janar 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

buke e embel

Bukë e ëmbël gërshet ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Bukë e ëmbël gërshet. Receta e gatimit për bukë të embël është dërguar nga Ervina Saliu 24 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Bukë shtëpie. Receta gatimit për bukë shtëpe është dërguar nga Erjona Balla 17 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë shtëpie klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

buke

Bukë me arra ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Bukë me arra. Receta e gatimit për bukë me arra është dërguar nga Leonora Pane 4 dhjetor 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

buke gershete e mbushur

Bukë gërshetë e mbushur me çfarë ka frigoriferi ( Receta gatimi nga Saimira )

Bukë gërshetë e mbushur me çfarë ka frigoriferi. Receta e gatimit për bukë gërshetë është dërguar nga Saimira 13 nëntor 2013. Fotot © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë