Duke shfletuar: Panine 4 Artikuj

panine te mbushura me djathe

Panine të mbushura me djathë dhe gjizë ( Receta gatimi nga Saimira )

Panine të mbushura me djathë dhe gjizë. Receta e gatimit për panine të mbushura me djathë dhe gjizë është dërguar nga Saimira 12 qershor 2015. Foto © Saimira. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kulaçka - Sona Feimi - KuzhinaIme.al

Kulaçka ( Receta gatimi nga Sona Feimi )

Kulaçka. Receta gatimit është dërguar nga Sona Feimi 23 janar 2013. Foto © Sona Feimi. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Sona Feimi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

panine

Panine të bëra në shtëpi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

panine me salcice

Panine me salçiçe ( Receta gatimit nga Saimira )

Panine me salçiçe. Receta e gatimit për panine me salçiçe është dërguar nga Saimira 23 tetor 2013. Fotot e huazuara sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë