Duke shfletuar: July 2014 2 Artikuj

fergese me melci pule

Fërgesë me mëlçi pule ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë me mëlçi pule. Receta e gatimit për fërgesë me mëlçi pule është dërguar nga Leonora Pane 20 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

pica

Picë me patate dhe vyster ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Picë me patate dhe vyster. Receta e gatimit për picë me patate dhe vyster është dërguar nga Leonora Pane 6 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë