Duke shfletuar: Lloji i kuzhinës 241 Artikuj

receta gatimi per pancake

Pancake ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Pancake është një nga recetat e gatimit për mëngjes më popullore në Amerikë, shqip petulla. Kjo është një recetë gatimi e thjeshtë dhe e shpejtë të cilën fëmijët e preferojnë shumë. Pancake

embelsira me nutella

Embëlsira me nutella ( Pesche dolci ) ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Pothuaj të gjithë ne i adhurojmë recetat për embëlsira. Embëlsira me nutella ( Pesche dolci ) është një recetë gatimi nga kuzhina Italiane, e thjeshtë, e shpejtë, e shijshme, e shërbyer bukur. Perfekte për festa. Embëlsira me nutella ( Pesche dolci )

pule me therrime nga Natasha Velia

Pulë me thërrime ( drudhe ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me thërrime ose thënë popullorçe “drudhe” është një recetë gatimi karakteristike Përmetare. Kjo recetë gatimi tradicionale Shqiptare rekomandohet për drekë shoqëruar me sallatë me perime. Pulë me thërrime ( drudhe )

receta gatimit per pogace

Pogaçe ( Receta gatimi nga Shqipe A Rrahmani )

Pogaçe është një recetë gatimi popullore nga krahina e Kosovës. Një recetë gatimi e thjeshtë me bazë brumi që mund të shoqërohet me qumësht, kos apo edhe çaj. Pogaçe

larkror devolli

Lakror Devolli ( Receta gatimi nga Luli Collaku )

Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror devolli ( krahinë e Korçës ). Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Lakror Devolli

lakror devolli I pjekur ne sac

Lakror Devolli i pjekur në saç ( Receta gatimi nga Amarilda )

Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror devolli të pjekur në saç. Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Lakror Devolli i pjekur në saç

japrak

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) është një nga recetat e gatimit tradicionale Shqiptare më të preferuara gjatë stinës së pranveres kur gjethet e rrushit janë të njoma. Dollma apo japrak mund të gatuhen edhe me gjethe lakre. Dollma me gjethe rrushi ( japrak )

dhiple

Embëlsira ( Dhiple ) ( Receta gatimi nga Engjellushe Tusha )

Embëlsira (Dhiple) kështu quhen ( ose gjejini një emër tjetër se kush lexon/dëgjon pse quhen kështu dhe pse ashtu “please” ju lutem ! ) / Engjellushe Tusha Embëlsira ( Dhiple )

zog fshati

Një pulë fshati ose zog me kulaç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

lakror misri me presh

Lakror misri me presh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

qofte me kungull

Qofte me kungull ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë