Duke shfletuar: February 2013 5 Artikuj

makarona me pana dhe kerpudha

Makarona ( Tagliatele ) me pana dhe kërpudha ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona ( Tagliatele ) me pana dhe kërpudha. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 20 shkurt 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

pure patatesh me mish

Pure patatesh me mish ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Pure patatesh me mish. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 13 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me pure klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kek me shije portokalli

Kek me shije portokalli ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Kek me shije portokalli. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 11 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

qofte klasike italiane

Qofte klasike Italiane ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Qofte klasike Italiane. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 10 shkurt 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

kek me molla

Kek me molla ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Kek me molla. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 10 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë