Duke shfletuar: Gjel deti 4 Artikuj

role gjel deti

Role gjel deti i mbushur ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Role gjel deti i mbushur. Receta e gatimit për role gjel deti të mbushur është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 8 dhjetor 2015. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

pershesh me gjel deti

Përshesh me gjel deti ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Përshesh me gjel deti. Receta gatimit për përshesh me gjel deti është dërguar nga Ervina Saliu 5 janar 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

gjel deti i marinuar

Gjel deti i marinuar ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Gjel deti i marinuar, një recetë gatimi tradicionale për festat e fund vitit. Gjel deti i marinuar 

perches me gjel deti

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti është një nga recetat e gatimit më popullore për festat e fundvitit. Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë