Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
pershesh me gjel deti

Përshesh me gjel deti ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Përshesh me gjel deti. Receta gatimit për përshesh me gjel deti është dërguar nga Ervina Saliu 5 janar 2015. Foto © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim përshesh me gjel deti duke ndjekur udhëzimet në vijim

21919 shikime

pershesh me gjel deti

Përbërësit

Për bukën duhen:

500 gr miell misri

100 gr miell të bardhë

2 lugë vaj

1 lugë kafeje me sodë dhe ujë sa të mari

Përgatitja

1

Ngrohim 2 gota ujë, në tas hedhim përbërësit e bukës, i shtojmë ujin pak nga pak duke e punuar, brumi të jetë i butë, jo shumë i fortë. E hedhim në tavë të lyer me vaj, e lyejmë nga lart me pak vaj dhe pak ujë dhe e pjekim.

2

Marim të brendshmet i skuqim me një kokërr qepe për pak minuta, më pas shtojmë lëngun e mishit, (unë e bëra në furrë dhe mora lëngun që kish lëshuar) e lemë të ziej për disa minuta. Copëzojmë bukën e misrit dhe më pas i shtojmë lëngun duke e përzier dhe e servirim

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.
    • Drita Tanuzi
    • December 29, 2018
    Reply

    Ju falenderoj qe ndani me ne recetat tuaja tradicionale.ju uroj gezuar festat.

      • KuzhinaIme.al
      • December 30, 2018
      Reply

      Faleminderit për komentin. Gëzuar edhe ju

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: