Reklama
Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
pershesh me gjel deti

Përshesh me gjel deti ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Përshesh me gjel deti. Receta gatimit për përshesh me gjel deti është dërguar nga Ervina Saliu 5 janar 2015. Foto © Ervina Saliu

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim përshesh me gjel deti duke ndjekur udhëzimet në vijim

4790 shikime

pershesh me gjel deti
Loading...

Përbërësit

Për bukën duhen:

500 gr miell misri

100 gr miell të bardhë

2 lugë vaj

1 lugë kafeje me sodë dhe ujë sa të mari

Përgatitja

1

Ngrohim 2 gota ujë, në tas hedhim përbërësit e bukës, i shtojmë ujin pak nga pak duke e punuar, brumi të jetë i butë, jo shumë i fortë. E hedhim në tavë të lyer me vaj, e lyejmë nga lart me pak vaj dhe pak ujë dhe e pjekim.

2

Marim të brendshmet i skuqim me një kokërr qepe për pak minuta, më pas shtojmë lëngun e mishit, (unë e bëra në furrë dhe mora lëngun që kish lëshuar) e lemë të ziej për disa minuta. Copëzojmë bukën e misrit dhe më pas i shtojmë lëngun duke e përzier dhe e servirim

Mund t'ju interesojë

Reklama

Ervina Saliu ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimtve të saj. Klikoni mbi emrin Ervina Saliu për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Ervina Saliu.
    • Drita Tanuzi
    • Dhjetor 29, 2018
    Përgjigjiuni

    Ju falenderoj qe ndani me ne recetat tuaja tradicionale.ju uroj gezuar festat.

      • KuzhinaIme.al
      • Dhjetor 30, 2018
      Përgjigjiuni

      Faleminderit për komentin. Gëzuar edhe ju

Lini një Përgjigje

Loading...
Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: