Duke shfletuar: Kuzhina Greke 11 Artikuj

Milopita

Kek me mollë “Milopita” ( Receta gatimi e dërguar nga Anila )

Kek me mollë “Milopita” është një recetë gatimi popullore Greke. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit popullore Greke dërguar në Kuzhina Ime. Kek me mollë “Milopita”

Melomakaronia

Melomakarona ( Receta gatimi nga Saimira )

Melomakarona. Gurabije tradicionale greke për festat e fundvitit. Receta e gatimit për melomakarona është dërguar nga Saimira 23 dhjetor 2015. Fotot © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për melomakarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Milopita

Tarte me mollë “Milopita” ( Receta gatimi nga Saimira )

Tarte me mollë “Milopita”. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 21 tetor 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

embelsira per festat melomakarona

Embëlsirat për festat e fund vitit ( Melomakarona ) ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Melomakarona janë embëlsira tradicionale Greke që përdoren për festat e Krishtlindjeve. Embëlsirat për festat e fund vitit ( Melomakarona )

Supe me qofte

Supë me qofte ( Receta gatimi nga Saimira )

Supë me qofte. Receta e gatimit për supë me qofte është dërguar nga Saimira 26 tetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

fergese

Fërgesë e shpejtë dhe e shijshme ( Receta gatimi nga Saimira )

Fërgesë e shpejtë dhe e shijshme. Receta e gatimit për fërgesë është dërguar nga Saimira 10 korrik 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

vasilopita

Vasilopita ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Vasilopita. Receta e gatimit për vasilopita është dërguar nga Ervina Saliu 15 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

kek me molle

Kek me mollë ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Kek me mollë. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 4 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ëmbëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Gurabije Greke - Daniela Pepa - KuzhinaIme.al

Gurabije (Kourabiedes) Greke ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Një recetë tradicionale Greke, këto biskota përgatiten për festa. Gurabije (Kourabiedes) Greke

Biskota me mjaltë ( Melomakarona )

Biskota me mjaltë ( Melomakarona ) tradicionale greke ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Biskota me mjaltë ( Melomakarona ) tradicionale greke. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për melomakarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Tave me peshk

Tavë me peshk Bakaliaro ( Receta gatimi nga Saimira )

Tavë me peshk Bakaliaro. Receta e gatimit për beshk bakalario është dërguar nga Saimira 21 nëntor 2012. Foto e huazuar sa për ilistrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë