Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Tave me peshk

Tavë me peshk Bakaliaro ( Receta gatimi nga Saimira )

Tavë me peshk Bakaliaro. Receta e gatimit për beshk bakalario është dërguar nga Saimira 21 nëntor 2012. Foto e huazuar sa për ilistrim

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim  peshk Bakaliaro duke ndjekur udhëzimet në vijim

622 shikime

Tave me peshk

Përbërësit

1 kg peshk bakaliaro të prerë në pjesë

1 + 1/2 kg patate

1 filxhan vaj

1 + 1/2 filxhan lëng limoni ose 3 limona lëngun e tyre

kripë, piper të zi

1/3 filxhan vere të bardhë

1/2 filxhan me ujë

( thimari ) është një erzë që ngjan me rigonin nëse kini ok ndryshe hidhni rigon

1-2 kokrra domate të prerë në feta-feta

Përgatitja

1

Pasi keni prerë patatet në copa dhe peshkun në copa, i vemë me rradhë në tepsi

2

Hedhim vajin, ujin, lëngun e limonit, ( thimarin ) ose rigon, kripë, piper të zi dhe i përzjejm mirë me duar

3

Vendosim sipër fetat e domates

4

E mbulojmë tepsinë me letër alumini, e fusim në furrë për 2 orë në 200 gradë ose shikoni me sy pataten sa të jetë zbutur

5

Do ju këshilloja të shërbenit të nxehtë është më i shijshëm

Saimira ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi, kryesisht me fotot origjinale të gatimeve të saj, por edhe disa me foto të huazuara. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: