Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
biftek te mbushur me veze

Biftekë të mbushur me vezë ( Receta gatimi nga Saimira )

Biftekë të mbushur me vezë. Receta e gatimit për biftekë të mbushur me vezë është dërguar nga Saimira 21 tetor 2015. Foto © Saimira

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim biftek të mbushur me vezë duke ndjekur udhëzimet në vijim

537 shikime

biftek te mbushur me veze

Përbërësit

500 gr mish i grirë

1 kokërr vezë

100 gr bukë e thekur ( e shtypur frigania )

1 kokërr qepë e madhe

2 thelpinj hudhër

Rigon, kripë, majdanoz.

Përgatitja

1

Zjejm për 6 minuta vezët .

2

Në një enë shtojmë mishin e grirë, qepën e grirë në rende, hudhrën të grirë në rende, vezën, kripën, rigonin, bukën e thekur ( në mungesë të bukës të thekur shtoni bukë të zakonshme që më parë e zbutim me ujë dhe e shtrydhim mirë ) punojmë masën me duar dhe e lemë pak në frigorifer.

3

Qërojmë vezët, marim në dorë nga masa e mishit të grirë e hapim me duar, në mes vendosim vezën dhe e mbledhim deri sa mos duket veza .

4

Vazhdojmë me rradhë deri sa të mbarohet masa me mish të grirë.

5

Në tigan shtojmë vaj rreth dy gisht në tigan, në zjarr jo shumë të lartë. Lyjm biftekët e mbushur me vezë të rrahur, më pas i kalojmë edhe në frigania të shtypur ( bukë të thekur ) i skuqim tre e nga tre në të gjitha anët .

Saimira ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi, kryesisht me fotot origjinale të gatimeve të saj, por edhe disa me foto të huazuara. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: