Duke shfletuar: Ela Rexhmati 6 Artikuj

petulla me leng portokalli

Petulla me lëng portokalli ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Petulla me lëng portokalli. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 30 dhjetor 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

kulacka me djathe per 5 minuta

Kulaçka me djathë për pesë minuta ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Kulaçka me djathë për pesë minuta. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 3 nëntor 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

speca gogozhare

Speca gogozhare ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Speca gogozhare është një gatim popullor Shqiptar i stinës së vjeshtes. Speca gogozhare është një nga gatimet tradicionale shqiptare ideale për të shoqëruar gatimet e thjeshta dimërore si një pjatë me fasule apo edhe për të shërbyer si meze shoqëruese në pjata të tjera. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për turshi […]

marmalate pjeshke

Marmalatë pjeshke ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Marmalatë pjeshke. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 21 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

krepa

Krepa me çokollatë dhe banane ( Receta gatimi nga Ela Rexhmati )

Krepa me çokollatë dhe banane. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhmati 19 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

marmalate kumbulle

Marmalatë kumbulle ( Receta gatimi nga Ela Rexhamti )

Marmalatë kumbulle. Receta gatimit është dërguar nga Ela Rexhamti 15 gusht 2013. Foto © Ela Rexhmati Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Ela Rexhmati klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për marmalatë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë