Duke shfletuar: Mish gjeli 2 Artikuj

tave me mish gjeli dhe oriz

Tavë me mish gjeli e oriz ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Tavë me mish gjeli e oriz. Receta e gatimit për tavë me mish gjeli e oriz është dërguar nga Bukurie Nexhipi 10 tetor 2015. Fotot © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish gjeli klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

patate me mish gjeli

Patate me mish gjeli ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Patate me mish gjeli. Receta e gatimit për patate me mish gjeli është dërguar nga Bukurie Nexhipi 29 shtator 2015. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish gjeli klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë