Duke shfletuar: February 2014 42 Artikuj

qofte

Qofte me patllixhanë dhe patate ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte me patllixhanë dhe patate . Receta e gatimit për qofte me patllixhanë dhe patate është dërguar nga Leonora Pane 26 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

pite te embla

Pite të ëmbla ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite të ëmbla. Receta e gatimit për pite të ëmbla është dërguar nga Ervina Saliu 24 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

torte e kripur

Tortë e kripur ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë e kripur. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 24 shkurt 2015. Fotot © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

buke e embel

Bukë e ëmbël gërshet ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Bukë e ëmbël gërshet. Receta e gatimit për bukë të embël është dërguar nga Ervina Saliu 24 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Byrek Yshmer - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Byrek me qumësht “Yshmer” ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me qumësht “Yshmer”. Receta e gatimit për byrek me qumësht “Yshmer” është dërguar nga Silvana Belishaku 22 shkurt 2014. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

supe me peshk

Supë me peshk dhe perime ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Supë me peshk dhe perime. Receta e gatimit për supë me peshk dhe perime është dërguar nga Ervina Saliu 21 shkurt 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë me peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

supe me perime

Supë me perime ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Supë me perime. Receta e gatimit për supë me perime është dërguar nga Brikena Metaj 21 shkurt 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

kek me arra dhe karrota

Kek me arra dhe karrota ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kek me arra dhe karrota. Receta e gatimit për kek me arra dhe karrota është dërguar nga Silvana Belishaku 19 shkurt 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

petulla

Donuts ( petulla ) ( Receta gatimi nga Fjoralba Seta )

Donuts ( petulla ). Receta e gatimit për donuts ( petulla ) është dërguar nga Fjoralba Seta 18 shkurt 2014. Foto © Fjoralba Seta Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Fjoralba Seta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

makarona

Makarona ( Tagliatelle ) me mortadelë dhe pana ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Makarona ( Tagliatelle ) me mortadelë dhe pana. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 17 shkurt 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kek me portokalle

Kek me portokalle, një ëmbëlsirë ndryshe nga të tjerat ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Kek me portokalle. Receta e gatimit për kek me portokalle është dërguar nga Brikena Metaj 17 shkurt 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Rolo pule me bizele dhe patate - Borana - KuzhinaIme.al

Rolo pule me bizele dhe patate ( Receta gatimi nga Borana )

Rolo pule me bizele dhe patate. Receta gatimit është e dërguar nga Borana 17 shkurt 2014. Foto © Borana. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Borana klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë