Duke shfletuar: June 2015 12 Artikuj

makarona me pule dhe brokoli

Makarona me pule dhe brokoli ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona me pule dhe brokoli. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 29 qershor 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pastice me mish te grire

Pastiçe me mish të grirë ( Receta gatimi nga Leonora Kodra )

Pastiçe me mish të grirë. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Kodra 23 qershor 2015. Fotot © Leonora Kodra. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

puleelimonuar

Pulë e limonuar ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pulë e limonuar. Receta e gatimit për pulë të limonuar është dërguar nga Ervina Saliu 22 qershor 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Pule me pilaf

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 21 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

qofte me domate

Qofte me domate ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me domate. Receta e gatimit për qofte me domate është dërguar nga Ervina Saliu 20 qershor 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

byrek me spinaq dhe kos

Byrek me spinaq dhe kos ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me spinaq dhe kos. Receta e gatimit për byrek me spinaq dhe kos është dërguar nga Ervina Saliu 19 qeshor 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

kek me bostan

Kek me bostan dhe kajsi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me bostan dhe kajsi. Receta gatimit për kek me bostan dhe kajsi është dërguar nga Ervina Saliu 18 qershor 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

panine te mbushura me djathe

Panine të mbushura me djathë dhe gjizë ( Receta gatimi nga Saimira )

Panine të mbushura me djathë dhe gjizë. Receta e gatimit për panine të mbushura me djathë dhe gjizë është dërguar nga Saimira 12 qershor 2015. Foto © Saimira. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për panine klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

japrake ne furre

Japrakë në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Japrakë në furrë. Receta e gatimit për japrakë në furrë është dërguar nga Ervina Saliu 11 qershor 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për japrak klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

torte cokollate

Tortë çokollatë ( Receta gatimi nga Saimira )

Tortë çokollatë. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 7 qershor 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Biskota me recel

Biskota ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Biskota. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 4 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

biskota ne forme margarite

Biskota në formë margarite ( Receta gatimi nga Saimira )

Biskota në formë margarite. Receta e gatimit për biskota në formë margarite është dërguar nga Saimira 2 qershor 2015. Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë