Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Pule me pilaf

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 21 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa.

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim pulë të marinuar me perime dhe pilaf duke ndjekur udhëzimet në vijim

433 shikime

Pule me pilaf

Përbërësit

gjokse pule

vaj ulliri

lëng dhe lëkura limoni

2 thelpi hudhër

kripë, piper, majdanoz

Për pilafin:

3 filxhana çaji me lëng pule

1 filxhan e gjysëm me oriz

Përgatitja

1

Gjokset e pulës i marinojmë me vaj ulliri, lëng dhe lëkurë limoni, 2 thelpinj hudhra, kripë, piper dhe majdanoz, i lemë për rreth 2 orë,

2

pastaj i presim copa copa, gjithashtu edhe perimet që do të perdorni i presim në copa, (unë kam përdorur speca dhe qepë të kuqe).

3

Marrim shkopat dhe shkojmë një copë pule, një copë qepe, një copë spec, derisa të mbushet shkopi.

4

I vendosim në grillë, i rrotullojmë herë pas here derisa të piqen. Përgatisim pilafin me lëng pule, 3 filxhana lëng pule dhe 1 filxhan e gjysëm me oriz

Yllka Papa ka dërguar në KuzhinaIme.al 31 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Yllka Papa.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: