Reklama

Duke shfletuar: Qofte 22 Artikuj

Qofte me patate te mbushura me proshute

Qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë ( Receta gatimi nga Nita Beluli Hasani )

Qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë. Receta gatimit për qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë është dërguar nga Nita Beluli Hasani 7 prill 2018. Foto © Nita Beluli Hasani. Mësoni si të përgatisni qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë duke ndjekur udhëzimet në vijim

qofte me kungull

Qofte me kungull ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Qofte me kungull. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 12 shkurt 2018. Foto © Natasha Velia

qofte me patate

Qofte me patate ( Receta gatimi nga Saimira )

Qofte me patate. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 18 dhjetor 2015. Fotot © Saimira.    

qofte me kunguj dhe patate

Qofte me kunguj dhe patate ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Qofte me kunguj dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 15 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi

qofte me kungull të verdhë

Qofte me kungull të verdhë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me kungull të verdhë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 11 dhjetor 2015. Foto © Ervina Saliu

Gjelle me qofte

Gjellë me qofte ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Gjellë me qofte. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 23 nëntor 2015. Fotot © Ervina Saliu. Nuk duhet ta humbisni këtë recetë, e lehtë dhe e shpejtë por më tepër fantastike në shije/Ervina Saliu

qofte me patate

Qofte me patate ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Qofte me patate. Receta gatimit është dërguar nga Bukurie Nexhipi 10 tetor 2015. Foto © Bukurie Nexhipi

qofte me brokoli dhe patate

Qofte me brokoli e patate ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Qofte me brokoli e patate. Receta gatimit është dërguar nga Bukurie Nexhipi 9 tetor 2015. Fotot © Bukurie Nexhipi

qofte me patate

Qofte me patate të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte me patate të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 26 shtator 2015. Foto © Leonora Pane

Qofte me bukë - Brikena Metaj - KuzhinaIme.al

Qofte me bukë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Qofte me bukë. Receta gatimit është dërguar nga Brikena Metaj 26 tetor 2014. Fotot © Brikena Metaj Keni bukë të mbetur dhe nuk dini si ta përdorni? Në kuzhinë asgjë nuk hidhet, ndaj përgatitni qofte me bukë!!! Të adhurueshme e shumë të shijshme. Një mënyrë e shkëlqyer për të ricikluar bukën e mbetur për disa […]

Supe me qofte

Supë me qofte ( Receta gatimi nga Saimira )

Supë me qofte. Receta gatimit është dërguar nga Saimira 26 tetor 2014. Foto © Saimira

qofte me arre moskat

Qofte me arrë moskat ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte me arrë moskat. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 15 shtator 2014. Foto © Leonora Pane

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë