Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
qofte me kunguj dhe patate

Qofte me kunguj dhe patate ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Qofte me kunguj dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 15 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi

1692 shikime

qofte me kunguj dhe patate

Përbërësit

6 kunguj

4 patate

3 vezë

150 gr parmixhano

pak menta

5 sottilette ose lloj djathi tjetër që shkrihet

thërrime buke të thata

kripë

piper

Përgatitja

1

Presim kungujt dhe patatet në kubik dhe i ziejmë në avull ose zierje normale në tenxhere, më pas i vendosim në një enë,

2

i përziejmë me të gjitha përbërësit e tjerë përveç djathit që shkrihet dhe thërrimet e bukës, formojmë qoftet tona duke vendosur në mes djathin, e mbyllim mirë dhe e kalojme tek thërrimet e bukes.

3

I pjekim në furrë të nxehtë me 200 gradë për rreth 15 minuta. Ju bëfshin sa më mirë

Mund t'ju interesojë

    • Renata
    • Tetor 27, 2018
    Përgjigjiuni

    Shume te mira recetat

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: