Duke shfletuar: Maj 2013 16 Artikuj

fileto me pana dhe kerpudha

Fileto me kërpurdha dhe pana ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Fileto me kërpurdha dhe pana. Receta e gatimit për fileto me kërpudha dhe pana është dërguar nga Ervina Saliu 27 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

zup me arra

Zup me arra ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Zup me arra. Receta e gatimit për zup me arra është dërguar nga Silvana Belishaku 27 maj 2013. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

v

Vezë të mbushura ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Vezë të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 27 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për meze klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

recel me lekura portokalli

Reçel ( gliko ) me lëkura portokalli ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Reçel ( gliko ) me lëkura portokalli. Receta e gatimit për reçel ( gliko ) me lëkura portokalli  është dërguar nga Ervina Saliu 25 maj 2013. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

receta gatimit per shendetlie

Shendetlie ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Shendetlie, një ëmbëlsirë popullore. Receta gatimit për shëndetlie është dërguar nga Erjona Balla 24 maj 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

embelsire me biskota

Tortë me biskota ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Tortë me biskota. Receta e gatimit për tortë me biskota është dërguar nga Ervina Saliu 14 maj 2013. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

corbe

Çorbë shkodrane ( Receta gatimi nga Migena Buci )

Çorbë shkodrane. Receta gatimit është dërguar nga Migena Buci 12 maj 2013. Foto © Migena Buci Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim çorbë shkodrane duke ndjekur […]

kek

Kek me banane ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me banane. Receta e gatimit për kek me banane është dërguar nga Ervina Saliu 11 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

kunguj me kos

Kunguj me kos ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Kunguj me kos. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 maj 2013. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me kunguj klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

mish qingji me karrota ne furre

Mish qingji me karrota në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Mish qingji me karrota në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 10 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish qingji klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

fergese me speca te kuq

Fërgesë me speca të kuq ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Fërgesë me speca të kuq. Receta e gatimit për fërgesë me speca të kuq është dërguar nga Ervina Saliu 10 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

qofte me patate ne furre

Qofte me patate në furrë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me patate në furrë. Receta e gatimit për qofte me patate në furrë është dërguar nga Ervina Saliu 10 maj 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë