Duke shfletuar: April 2015 9 Artikuj

Minikek

8 Minikek ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

8 Minikek. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 30 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

fogace e shpejte

Fogaçe e shpejtë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fogaçe e shpejtë. Receta e gatimit për fogaçe të shpejtë është dërguar nga Leonora Pane 27 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

buke e mbushur

Bukë e mbushur ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Bukë e mbushur. Receta e gatimit për bukë të mbushur është dërguar nga Leonora Pane 25 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

makarona me mish pule

Makarona ( Spageti ) me mish pule ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 20 prill 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

midhje te marinuara

Midhje të marinuara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Midhje të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 prill 2015. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Revani hasude

Revani me niseshte Hasude ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

torte me krem dhe fruta

Tortë me krem e fruta të freskëta ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tortë me krem e fruta të freskëta. Receta e gatimit për tortë me krem e fruta të freskëta është dërguar nga Leonora Pane 12 prill 2015. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të […]

kek me arra dhe mjalte

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 9 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

cupcake

Cupcakes ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Cupcakes. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 2 prill 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë