Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
buke e mbushur

Bukë e mbushur ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Bukë e mbushur. Receta e gatimit për bukë të mbushur është dërguar nga Leonora Pane 25 prill 2015. Foto © Leonora Pane

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim bukë të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim

675 shikime

buke e mbushur

Përbërësit

Buke filone,

mish i përgatitur për qofte dhe rigon,

Përgatitja

1

Merni filonen dhe prejeni për së gjati të gjithë, pastaj mbusheni me mishin e qofteve, merni kruajtëse dhëmbësh dhe vendosini 1 cm larg nga njëra tjetra në gjithë filonen në mënyrë që të mos hapet kur t’a prisni dhe t’i piqni,

2

pastaj prejini si në foto, merni pjastren ose një tigan që nuk ngjit dhe vërini të piqen, hidhini pak rigon dhe pasi të jenë pjekur mirë nga njëra anë kthejini të piqen nga ana tjetër. Ju bëftë mirë

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: