Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Bukë e mbushur ( Receta gatimi nga Leonora Pane )
Bukë e mbushur. Receta e gatimit për bukë të mbushur është dërguar nga Leonora Pane 25 prill 2015. Foto © Leonora Pane
- Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim bukë të mbushur duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
Buke filone,
mish i përgatitur për qofte dhe rigon,
Përgatitja
1
Merni filonen dhe prejeni për së gjati të gjithë, pastaj mbusheni me mishin e qofteve, merni kruajtëse dhëmbësh dhe vendosini 1 cm larg nga njëra tjetra në gjithë filonen në mënyrë që të mos hapet kur t’a prisni dhe t’i piqni,
2
pastaj prejini si në foto, merni pjastren ose një tigan që nuk ngjit dhe vërini të piqen, hidhini pak rigon dhe pasi të jenë pjekur mirë nga njëra anë kthejini të piqen nga ana tjetër. Ju bëftë mirë