Duke shfletuar: Qershor 2014 12 Artikuj

fergese me speca te kuq

Fërgesë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë. Receta e gatimit për fërgesë është dërguar nga Leonora Pane 30 ershor2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

petulla me patate

Petulla me patate ( Receta gatimi nga Liridona Mustafa )

Petulla me patate. Receta gatimit është dërguar nga Liridona Mustafa 29 qershor 2014. Foto © Liridona Mustafa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Liridona Mustafa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

5

Byrek me mish ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me mish. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 24 qershor 2014. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

oriz

Oriz (Rizoto) me pançetë dhe zafferano ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Oriz (Rizoto) me pançetë dhe zafferano. Receta e gatimit për oriz (Rizoto) me pançetë dhe zafferano është dërguar nga Leonora Pane 15 qershor 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me oriz klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

briosh me marmalte

Briosh të mbushur me marmalatë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Briosh të mbushur me marmalatë. Receta e gatimit për briosh të mbushur me marmalatë është dërguar nga Brikena Metaj 15 qershor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

luleshtrydhe me cokollate

Luleshtrydhe me cokollatë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Luleshtrydhe me çokollatë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 qershor 2014. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

meze me veze te ziera

Meze, vezë të ziera të mbushura ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Meze, vezë të ziera të mbushura. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 qershor 2014. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për meze klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

fritata

Frittata ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Frittata. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 12 qershor 2014. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu Mësoni si të përgatisim frittata duke ndjekur […]

kek me ananas

Kek me ananas ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Kek me ananas. Receta e gatimit për kek me ananas është dërguar nga Brikena Metaj 11 qeshor 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

turli me mish vici

Turli me mish viçi ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Turli me mish viçi. Receta e gatimit për turli me mish viçi është dërguar nga Leonora Pane 10 qershor 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

brijam

Brijam ( Receta gatimi nga Saimira )

Brijam. Receta e gatimit për brijam është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

kap keik

Kap keik ( Receta gatimi nga Saimira )

Kap keik. Receta e gatimit për kap keik është dërguar nga Saimira 7 qershor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë