Duke shfletuar: Receta gatimi drekë 213 Artikuj

qofte ne furre

Qofte ( Polpettone ) në furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte në furrë apo polpettone në Italisht, një recetë gatimi e thjeshtë, praktike shumë e shijshme nga kuzhina Italiane. Qofte në furrë rekomandohet për drekë ose për një mbrëmje mes miqsh. Këtë recetë gatimi mund ta shoqëroni me sallata apo meze të ndryshme. Kjo është një nga 30 + recetat e gatimit për qofte dërguar […]

pule me therrime

Pulë me thërrime ( drudhe ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me thërrime ose thënë popullorçe “drudhe” është një recetë gatimi karakteristike Përmetare. Kjo recetë gatimi tradicionale Shqiptare rekomandohet për drekë shoqëruar me sallatë me perime. Kjo është një nga 50 + recetat e gatimit me mish pule dërguar në Kuzhina Ime. Pulë me thërrime ( drudhe )

qofte me patate te mbushura

Qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë ( Receta gatimi nga Nita Beluli Hasani )

Receta e gatimit për qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë është një recetë e thjeshtë dhe e shijshme. Perfekte për një darkë të lehtë. Kjo është një nga 30 + recetat e gatimit për qofte dërguar në Kuzhina Ime. Qofte me patate të mbushura me proshutë dhe djathë

japrak

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) është një nga recetat e gatimit tradicionale Shqiptare më të preferuara gjatë stinës së pranveres kur gjethet e rrushit janë të njoma. Dollma apo japrak mund të gatuhen edhe me gjethe lakre. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për japrak dërguar në Kuzhina Ime. Dollma […]

Peshk me patate ne furre

Peshk me patate ne furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Peshk me patate në furrë është një nga recetat më të praktike, më popullore, por edhe më të shijshme për të gatuar peshkun, dhe për të siguruar një drekë të shijshme. Peshk me patate në furrë shoqërohet me sallatë jeshile dhe verë të bardhë. Kjo është një nga 20 + recetat e gatimit për peshk […]

zog fshati

Një pulë fshati ose zog me kulaç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Natasha Velia ka sjellë shumë gatime tradicionale Përmetare. Pulë fshati ose zog me kulaç është një tjetër recetë gatimi popullore Përmetare. Kjo është një nga 50 + recetat e gatimit me mish pule dërguar në Kuzhina Ime. Pulë fshati ose zog me kulaç

lakror misri me presh

Lakror misri me presh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror misri me presh. Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për lakror dërguar në Kuzhina Ime. Lakror misri me presh

supe peshku

Supë peshku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë peshku është një recetë gatimi shumë e shijshme dhe e shëndetshme. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për supë peshku dërguar në Kuzhina Ime. Supë peshku

lakror me hithra

Lakror me hithra i pjekur në saç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror me hithra. Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për lakror dërguar në Kuzhina Ime. Lakror me hithra i pjekur në saç

fergese

Fërgesë tradicionale ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Fërgesë tradiconale me gjizë, qepë, hurdhër, spec të kuq, speca jeshile, domate, spec djegës, kripë, piper, vaj ulliri. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për fërgese dërguar në Kuzhina Ime. Fërgesë tradicionale

Gjelle me therrime dhe mish pule

Gjellë me thërrime me mish pule ( Receta gatimi nga Engjëllushe Tusha )

Gjellë me thërrime me mish pule është një gatim tradicional Shqiptar i Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Kjo është një nga 50 + recetat e gatimit me mish pule dërguar në Kuzhina Ime. Gjellë me thërrime me mish pule

rose ne furre

Rosë në furrë ( Receta gatimi nga Leonora Kodra )

Rosë në furrë, nje recetë gatimit për një fundjavë ndryshe. Rosë në furrë

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë