Duke shfletuar: Receta gatimi drekë 209 Artikuj

qofte me kunguj dhe patate

Qofte me kunguj dhe patate ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Qofte me kunguj dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 15 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Mish vici me qepe te njoma

Mish viçi me qepë të vogla ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Mish viçi me qepë të vogla. Receta e gatimit për mish viçi me qepë të vogla është dërguar nga Bukurie Nexhipi 16 mars 2016. Foto © Bukurie Nexhipi. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish viçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë […]

Fasule me mish qingji

Fasule në tavë me mish qingji ( Receta gatimi nga Greta Rraboshta )

Fasule në tavë me mish qingji. Receta gatimit është dërguar nga Greta Rraboshta 18 nëntor 2012. Foto © Greta Rraboshta Për të shfletuar recetat e gatimit nga Greta Rraboshta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me fasule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

peshk

Peshk i kapur në ujrat e Vjosës ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Peshk i kapur në ujrat e Vjosës. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 korrik 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pule me bajame

Pulë me bajame ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Pulë me bajame. Receta gatimit është dërguar nga Brikena Metaj 8 shkurt 2014. Foto © Brikena Metaj Një pjatë me shije të forta për të kujtuar ose për të ëndërruar. Receta e duhur për një fundjavë fantastike. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me […]

supe krem patate me pule

Supë krem patate me pulë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Supë krem patate me pulë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 korrik 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

patllixhane te mbushura

Patëllxhanë të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Patëllxhanë të mbushura. Receta e gatimit për patëllxhanë të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 23 nëntor 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me patëllxhanë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

tave dheu

Tavë dheu ( Fërgesë ) ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Tavë dheu ( Fërgesë ). Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 5 janar 2016. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë dheu klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

gjoks pule me pana dhe salce

Gjoks pule me pana dhe salcë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Gjoks pule me pana dhe salcë. Receta gatimit për gjoks pule me pana dhe salcë është dërguar nga Erjona Balla 11 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Makarona furre me mish pule

Makarona furre me mish pule ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Makarona furre me mish pule, një gatim i shpejtë dhe shumë i shijshëm. Kjo recetë gatimi është dërguar nga Daniela Pepa 8 dhjetor 2012. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot […]

tave kosi

Tavë Elbasani ( Tavë kosi ) ( Receta gatimi nga Feride Bogdani )

Tavë Elbasani ( Tavë kosi ). Receta gatimi nga Feride Bogdani 21 korrik 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Feride Bogdani klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë kosi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

peshk salmon me patate

Peshk salmon me patate ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Peshk salmon me patate. Receta e gatimit për peshk salmon me patate është dërguar nga Bukurie Nexhipi 28 shtator 2015. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë