Duke shfletuar: Receta gatimi mbrëmje 21 Artikuj

pice me perime

Picë me perime ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Picë me perime. Receta e gatimit për picë me perime është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 20 shkurt 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

qofte me kunguj dhe patate

Qofte me kunguj dhe patate ( Receta gatimi nga Edvina Gjeçi )

Qofte me kunguj dhe patate. Receta gatimit është dërguar nga Edvina Gjeçi 15 dhjetor 2015. Foto © Edvina Gjeçi Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Edvina Gjeçi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

piva e bardhe

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 16 mars 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Pica - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Pica ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pica. Receta e gatimit për picë është dërguar nga Ervina Saliu 12 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

fergese me melci pule

Fërgesë me mëlçi pule ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë me mëlçi pule. Receta e gatimit për fërgesë me mëlçi pule është dërguar nga Leonora Pane 20 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

fergese me speca te kuq

Fërgesë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fërgesë. Receta e gatimit për fërgesë është dërguar nga Leonora Pane 30 ershor2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pite me djathe

Pite me djathë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pite me djathë. Receta e gatimit për pite me djathë është dërguar nga Ervina Saliu 2 maj 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pite klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

fergese me speca te kuqe

Fërgesë me speca të kuqe ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Fërgesë me speca të kuqe. Receta e gatimit për fërgesë me speca të kuqe është dërguar nga Bukurie Nexhipi 1 shkurt 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

fetina

Fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp. Receta e gatimit për fetina pule me bukë të grirë dhe gjalp është dërguar nga Leonora Pane 24 janar 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka […]

domate te mbushura

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura. Receta e gatimit për domate të vogla të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 24 janar 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

buke gershete e mbushur

Bukë gërshetë e mbushur me çfarë ka frigoriferi ( Receta gatimi nga Saimira )

Bukë gërshetë e mbushur me çfarë ka frigoriferi. Receta e gatimit për bukë gërshetë është dërguar nga Saimira 13 nëntor 2013. Fotot © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

qofte me mish pule

Qofte me mish pule ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Qofte me mish pule. Receta e gatimit për qofte me mish pule është dërguar nga Ervina Saliu 31 tetor 2013. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë