Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
domate te mbushura

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Domate të vogla ( ciliegine ) të mbushura. Receta e gatimit për domate të vogla të mbushura është dërguar nga Leonora Pane 24 janar 2014. Foto © Leonora Pane

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu 

Mësoni të përgatisni domate të vogla të mbushura duke ndjekur udhëzimet në vijim.

751 shikime

domate te mbushura

Përbërësit

500 gr domate të vogla,

100 gr djath të grirë,

100 gr bukë të grirë,

2 lugë majdanoz të grirë,

2 thelbinj hurdhër,

4 lugë vaj ulliri

kripë.

Përgatitja

1

Pasi ti lani domatet ndaini në gjysëm dhe vendosini në një tavë, më pas merni një tas dhe hidhni djathin e grirë, bukën e grirë, vajin e ullirit, majdanozin e grirë imët, hurdhrat të shtypura ose të grira shumë imët dhe kripën, perzjeini mirë të gjitha dhe hidhini sipër domateve pastaj futini në furrë në 220° për 20 minuta.

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: