Duke shfletuar: Erjona Balla 34 Artikuj

lazanja me perime

Lazanja me perime ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Lazanje me perime. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 mars 2016. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për lazanja klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

midhje te marinuara

Midhje të marinuara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Midhje të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 prill 2015. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Revani hasude

Revani me niseshte Hasude ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

torte me mandarine dhe kungull te verdhe

Tortë me mandarinë dhe kungull të verdhë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë me mandarinë dhe kungull të verdhë. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 13 dhjetor 2014. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për torta klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

sardele ne presion

Sardele në presion ( Receta nga Erjona Balla )

Sardele në presion. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 4 dhjetor 2014. Fotot © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me sardele klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

torte e kripur

Tortë e kripur ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë e kripur. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 24 shkurt 2015. Fotot © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për krepa klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

makarona karbunara

Makarona karbunara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Makarona karbunara. Receta gatimit për makarona karbunara është dërguar nga Erjona Balla 28 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

omlete me laker te kuqe

Omletë me lakër të kuqe ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Omletë me lakër të kuqe. Receta gatimit për omletë me lakër të kuqe është dërguar nga Erjona Balla 28 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për omletë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

patate në furrë - Erjona Balla - KuzhinnIme.al

Patate të mbushura në furrë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Patate të mbushura në furrë. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me patate klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

trilece me nutella

Trileçe me nutella ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Trileçe me nutella. Receta gatimit për trileçe me nutella është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për trileçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

pandispanje

Pandispanjë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Pandispanjë. Receta gatimit për pandispanjë është dërguar nga Erjona Balla 18 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pandispanjë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Bukë shtëpie. Receta gatimit për bukë shtëpe është dërguar nga Erjona Balla 17 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë shtëpie klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë