Duke shfletuar: Erjona Balla 33 Artikuj

makarona karbunara

Makarona karbunara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Makarona karbunara. Receta gatimit për makarona karbunara është dërguar nga Erjona Balla 28 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Pastiçe - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Pastiçe ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Pastiçe, një gatim mjaft popullor. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 tetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pastiçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pershesh

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

petulla

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 25 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

trilece me nutella

Trileçe me nutella ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Trileçe me nutella. Receta gatimit për trileçe me nutella është dërguar nga Erjona Balla 23 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për trileçe klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

receta gatimit per shendetlie

Shendetlie ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Shendetlie, një ëmbëlsirë popullore. Receta gatimit për shëndetlie është dërguar nga Erjona Balla 24 maj 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

tave me mish me perime

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

pandispanje

Pandispanjë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Pandispanjë. Receta gatimit për pandispanjë është dërguar nga Erjona Balla 18 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pandispanjë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

fërgesë me mëlçi - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Fërgesë me mëlçi ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Fërgesë me mëlçi, një recetë gatimi tradicionale. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 3 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mëlçi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

lazanja me perime

Lazanja me perime ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Lazanje me perime. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 mars 2016. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për lazanja klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Bukë shtëpie. Receta gatimit për bukë shtëpe është dërguar nga Erjona Balla 17 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për bukë shtëpie klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Tortë me biskota - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Tortë me biskota ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë me biskota. Receta gatimit për këtë ëmbëlsirë është dërguar nga Erjona Balla 20 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tortë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë