Duke shfletuar: Erjona Balla 33 Artikuj

gjel deti i marinuar

Gjel deti i marinuar ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Gjel deti i marinuar. Receta gatimit për gjel deti të marinuar është dërguar nga Erjona Balla 12 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

gjoks pule me pana dhe salce

Gjoks pule me pana dhe salcë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Gjoks pule me pana dhe salcë. Receta gatimit për gjoks pule me pana dhe salcë është dërguar nga Erjona Balla 11 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

receta gatimit per role me mish te grire

Role me mish të grirë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Role me mish të grirë. Receta gatimit për role me mish të grirë është dërguar nga Erjona Balla 10 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish të grirë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

Tavë kosi - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Tavë kosi ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tavë kosi, një recetë tradicionale Shqiptare karakteristike e Elbasanit. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 6 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tavë kosi klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

torte m e portokall

Tortë me portokall ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë me portokall. Receta gatimit për tortë me portokall është dërguar nga Erjona Balla 5 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi tortë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

byrek me spinaq dhe djathe

Byrek me spinaq dhe djathë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Byrek me spinaq dhe djathë. Receta gatimit për byrek me spinaq dhe djathë është dërguar nga Erjona Balla 4 dhjetor 2013 Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Tortë me bukë - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Tortë me bukë ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë me bukë. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 4 dhjetor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tortë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Mini pica - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Mini pica ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Mini pica. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 26 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

petulla

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 25 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Tortë me biskota - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Tortë me biskota ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tortë me biskota. Receta gatimit për këtë ëmbëlsirë është dërguar nga Erjona Balla 20 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për tortë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

tave me mish me perime

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Tavë me mish pule dhe perime të ndryshme. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

pershesh

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Përshesh me kulaç gruri dhe mish gjel deti. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 9 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me gjel deti klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë