Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
midhje te marinuara

Midhje të marinuara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Midhje të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 prill 2015. Foto © Erjona Balla

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim  midhje të marinuara duke ndjekur udhëzimet në vijim

274 shikime

midhje te marinuara

Përbërësit

1 kg midhje

5 thelpi hudhër

1 spec djegës

1 tufë majdanoz

2 limonë

vaj ulliri

Përgatitja

1

Pastrojmë midhjet dhe i lemë në ujë të ftohtë për 3 orë duke ja ndërruar shpesh ujin.

2

Në tigan me vaj ulliri shtojmë hudhrat, specin dhe limon të prerë në feta më pas shtojmë midhjet dhe i lemë të ziejnë duke i trazuar herë pas here, vendosim kapak dhe i lemë në zjarr deri sa midhjet të hapen.

Erjona Balla ka dërguar në KuzhinaIme.al rreth 100 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Erjona Balla

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: