Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Midhje të marinuara ( Receta gatimi nga Erjona Balla )
Midhje të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 16 prill 2015. Foto © Erjona Balla
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi me midhje klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim midhje të marinuara duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
1 kg midhje
5 thelpi hudhër
1 spec djegës
1 tufë majdanoz
2 limonë
vaj ulliri
Përgatitja
1
Pastrojmë midhjet dhe i lemë në ujë të ftohtë për 3 orë duke ja ndërruar shpesh ujin.
2
Në tigan me vaj ulliri shtojmë hudhrat, specin dhe limon të prerë në feta më pas shtojmë midhjet dhe i lemë të ziejnë duke i trazuar herë pas here, vendosim kapak dhe i lemë në zjarr deri sa midhjet të hapen.