Duke shfletuar: Petulla 21 Artikuj

pancake

Pancake ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

petulla ne pollce

Petulla në pollçe ( Receta gatimit nga Leonora Kodra )

Petulla në pollçe. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Kodra 23 shtator 2017. Fotot © Leonora Kodra. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Kodra klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

petulla me erza

Petulla me erza ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Petulla me erza. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 22 gusht 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

petulla

Petulla ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

petulla

Petulla ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Petulla. Receta e gatimit për petulla është dërguar nga Bukurie Nexhipi 7 shkurt 2016. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

pancake

Pancake ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pancake. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 10 shkurt 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

petulla me patate

Petulla me patate ( Receta gatimi nga Liridona Mustafa )

Petulla me patate. Receta gatimit është dërguar nga Liridona Mustafa 29 qershor 2014. Foto © Liridona Mustafa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Liridona Mustafa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

LaugenBrezel

LaugenBrezel ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

LaugenBrezel. Receta e gatimit për LaugenBrezel është dërguar nga Bukurie Nexhipi 13 maj 2014. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

petulla

Petulla të mbushura me marmalatë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Petulla të mbushura me marmalatë. Receta e gatimit për petulla të mbushura me marmalatë është dërguar nga Ervina Saliu 18 prill 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Pancake - Dallandyshe Siqeca - KuzhinaIme.al

Pancake ( Petulla ) ( Receta gatimi nga Dallandyshe Siqeca )

Pancake ( Petulla ). Receta gatimit është dërguar nga Dallandyshe Siqeca 14 prill 2014. Foto © Dallandyshe Siqeca. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Dallandyshe Siqeca klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

petulla

Donuts ( petulla ) ( Receta gatimi nga Fjoralba Seta )

Donuts ( petulla ). Receta e gatimit për donuts ( petulla ) është dërguar nga Fjoralba Seta 18 shkurt 2014. Foto © Fjoralba Seta Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Fjoralba Seta klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Petulla mengjesi

Petulla mëngjesi ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Petulla mëngjesi. Receta e gatimit për petulla mëngjesi është dërguar nga Brikena Metaj 17 shkurt 2014. Fotot © Brikena Metaj. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë