Duke shfletuar: September 2014 17 Artikuj

sfoliat me patate

Sfoliat me patate ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Sfoliat me patate. Receta e gatimit për sfoliat me patate është dërguar nga Brikena Metaj 30 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me peta sfoliat klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

gjelle me patate dhe mish vici

Gjellë me patate dhe mish viçi ( Receta nga Leonora Pane )

sallata

Sallatë me bishtaja jeshile ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Sallatë me bishtaja jeshile. Receta e gatimit për sallatë me bishtaja jeshile është dërguar nga Leonora Pane 29 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

makarona ne tave

Makarona tavë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Makarona tavë. Receta e gatimit për makarona në tavë është dërguar nga Brikena Metaj 29 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

Krostate me recel kumbulle dhe kajsie

Krostatë me reçel kumbulle dhe kajsie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me reçel kumbulle dhe kajsie. Receta e gatimit për reçel kumbulle është dërguar nga Leonora Pane 27 shtator 2014. Foto © Leonora Pane. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

bishtaja me mish

Bishtaja me mish ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Bishtaja me mish. Receta e gatimit për bishtaja me mish është dërguar nga Ervina Saliu 26 tetor 2014. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gjellë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

patellxhane me mish ne furre

Patëllxhanë me mish të grirë në furrë në furrë ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

cambele me ton

Cambele me ton ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Cambele me ton. Receta e gatimit për cambele me ton është dërguar nga Leonora Pane 18 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

patate me salcice dhe kerpudha

Patate me salcice dhe kërpudha në furrë ( Receta gatimi nga Leonora pane )

qofte me arre moskat

Qofte me arrë moskat ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Qofte me arrë moskat. Receta e gatimit për qofte me arrë moskat është dërguar nga Leonora Pane 15 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

krostate

Krostatë me reçel kajsie ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Krostatë me reçel kajsie. Receta e gatimit për krostatë me reçel kajsie është dërguar nga Leonora Pane 10 shtator 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

supe me perime

Supë me perime ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Supë me perime. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 8 shtator 2014. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë