Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso

Cambele me ton ( Receta gatimi nga Leonora Pane )
Cambele me ton. Receta e gatimit për cambele me ton është dërguar nga Leonora Pane 18 shtator 2014. Foto © Leonora Pane
- Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim cambele me ton duke ndjekur udhëzimet në vijim

Përbërësit
1 kg patate,
3 tono peshku nga 80 gr,
majdanoz,
60 gr bukë e grirë,
50 gr miell,
piper i zi dhe kripë,
Përgatitja
1
Pasi ti keni zier patatet hiqjani lëkurën dhe shtypini si për pure, shtoni tonët e peshkut pasi t’ja keni hequr vajin, majdanozin e grirë, bukën e grirë, miellin, kripën, piperin dhe përzjejini mirë të gjitha,
2
më pas mereni pjesë pjesë dhe formoni rrathë si në foto dhe skuqini me vaj të bollshëm. Ju bëftë mirë