Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
brusketa

Brusketa me kërpudha ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Brusketa me kërpudha. Receta gatimit është dërguar nga Leonora Pane 8 tetor 2014. Foto © Leonora Pane

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni  këtu
  • Për të tjera receta gatimi për brusketa klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu 

Mësoni si të përgatisim brusketa me kërpudha duke ndjekur udhëzimet në vijim

545 shikime
brusketa

Përbërësit

bukë,
kërpurdha,
majdanoz,
hudhra,
vaj ulliri dhe kripë,
sasia varet sa brusketa do bëni.

Përgatitja

1
Në një tigan hidhni vajin e ullirit, pastaj merni kërpurdhat, lajini dhe prejini në copa të vogla dhe hidhini në tigan ku më parë hodhët vajin, hidhni hudhrën dhe majdanozin e grirë imët, kripën dhe vëreni në flakë mesatare,
2
kur të thahet uji që lëshojnë kërpurdhat hidhini një gotë ujë, vërini kapakun dhe lërini të ziejnë, kur kërpurdhat të jenë zier dhe të kenë tharë ujin që shtuat hiqini nga zjarri,
3
merni bukën prejeni në feta dhe hidhni në çdo fetë buke nga një lugë kafeje me kërpurdha, nëse doni më parë bukën edhe mund ta thekni sepse bëhen më të shijshme. Ju bëftë mirë
Kategoritë

Leonora Pane ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 150 receta gatimi si edhe plot foto me ide të bukura për dekorime pjatash për ditë të veçanta, të gjitha me foto origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjithë recetat e gatimit dhe idetë e bukura nga Leonora Pane.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: