Duke shfletuar: Gatime Vlonjate 5 Artikuj

kabuni me rrush te thate

Kabuni me rrush ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Kabuni me rrush. Receta e gatimit për kabuni me rrush është dërguar nga Bukurie Nexhipi 2 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Revani Vlonjate - Marina - KuzhinaIme.al

Revani Vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )

Revani Vlonjate, një ëmbëlsirë tradicionale. Receta gatimit është dërguar nga Marina 19 tetor 2013. Foto © Marina. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]

tabule

Tabule ( Receta gatimi nga Marina )

Tabule. Receta gatimit është dërguar nga Marina 10 tetor 2013. Foto © Marina Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

Bakllava Vlonjate

Bakllava sipas traditës Vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )

Bakllava sipas traditës Vlonjate. Receta gatimit është dërguar nga Marina 5 tetor 2013. Foto © Marina. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Recel kumbulle

Reçel (gliko) kumbulle vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )

Reçel (gliko) kumbulle vlonjate. Receta gatimitështë dërguar nga Marina 14 gusht 2013. Foto © Marina Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë