Duke shfletuar: Gatime Vlonjate 5 Artikuj
Kabuni me rrush ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )
Kabuni me rrush. Receta e gatimit për kabuni me rrush është dërguar nga Bukurie Nexhipi 2 dhjetor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]
Revani Vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )
Revani Vlonjate, një ëmbëlsirë tradicionale. Receta gatimit është dërguar nga Marina 19 tetor 2013. Foto © Marina. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni […]
Tabule ( Receta gatimi nga Marina )
Tabule. Receta gatimit është dërguar nga Marina 10 tetor 2013. Foto © Marina Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për sallata klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]
Bakllava sipas traditës Vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )
Bakllava sipas traditës Vlonjate. Receta gatimit është dërguar nga Marina 5 tetor 2013. Foto © Marina. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]
Reçel (gliko) kumbulle vlonjate ( Receta gatimi nga Marina )
Reçel (gliko) kumbulle vlonjate. Receta gatimitështë dërguar nga Marina 14 gusht 2013. Foto © Marina Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Marina klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për reçel klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]