Duke shfletuar: Brikena Metaj 43 Artikuj

Biskota spanjolle

Biskota spanjolle ( Receta gatimi nga Beikena Metaj )

Biskota spanjolle. Receta e gatimit për biskota spanjolle është dërguar nga Beikena Metaj 15 tetor 2015. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Sfoliat me domate te vogla

Sfoliat me domate të vogla ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Sfoliat me domate të vogla. Receta e gatimit për sfoliat me domate të vogla është dërguar nga Brikena Metaj 17 dhjetor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me peta sfoliat klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Musaka me perime - Brikena Metaj - KuzhinaIme.al

Musaka me perime ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Musaka me perime. Receta e gatimit për musaka me perime është dërguar nga Brikena Metaj 7 nëntor 2014. Fotot © Brikena Metaj. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për musaka klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

embelsire me pete sfoliat

Ëmbëlsirë me sfoliat ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Ëmbëlsirë me sfoliat. Receta gatimit për embëlsirë me sfoliat është dërguar nga Brikena Metaj 7 nëntor 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me peta sfoliat klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Qofte me bukë - Brikena Metaj - KuzhinaIme.al

Qofte me bukë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Qofte me bukë. Receta e gatimit për qofte me bukë është dërguar nga Brikena Metaj 26 tetor 2014. Fotot © Brikena Metaj Keni bukë të mbetur dhe nuk dini si ta përdorni? Në kuzhinë asgjë nuk hidhet, ndaj përgatitni qofte me bukë!!! Të adhurueshme e shumë të shijshme. Një mënyrë e shkëlqyer për të ricikluar […]

byrek me mish te grire

Byrek me mish të grirë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Byrek me mish të grirë. Receta e gatimit për byrek me mish të grirë është dërguar nga Brikena Metaj 22 tetor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Qumeshtor pa pete

Qumështor pa petë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Qumështor pa petë. Receta gatimit për qumështor pa petë është dërguar nga Brikena Metaj 21 tetor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera recata gatimi për qumështor klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

sfoliat me patate

Sfoliat me patate ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Sfoliat me patate. Receta e gatimit për sfoliat me patate është dërguar nga Brikena Metaj 30 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me peta sfoliat klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

makarona ne tave

Makarona tavë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Makarona tavë. Receta e gatimit për makarona në tavë është dërguar nga Brikena Metaj 29 shtator 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

briosh me marmalte

Briosh të mbushur me marmalatë ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Briosh të mbushur me marmalatë. Receta e gatimit për briosh të mbushur me marmalatë është dërguar nga Brikena Metaj 15 qershor 2014. Fotot © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

kek me ananas

Kek me ananas ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Kek me ananas. Receta e gatimit për kek me ananas është dërguar nga Brikena Metaj 11 qeshor 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi […]

Si te pergatisim majoneze shtepie

Majonezë shtëpie ( Receta gatimi nga Brikena Metaj )

Majonezë shtëpie. Receta gatimit për majonezë në kushte shtëpie është dërguar nga Brikena Metaj 22 prill 2014. Foto © Brikena Metaj Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Brikena Metaj klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë