Duke shfletuar: Festa ashures 2 Artikuj

ashure me shege

Ashure me shegë ( Receta gatimi nga Dafina Tushaj )

Ashure me shegë. Receta gatimit është dërguar nga Dafina Tushaj 12 gusht 2013. Foto e huazuar sa pë ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Dafina Tushaj klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ashure klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

ashure me shege

Ashure me shegë ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Ashure me shegë. Receta gatimit është dërguar  nga Daniela Pepa 12 prill 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ashure klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për ëmbëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë