Duke shfletuar: Pica 9 Artikuj

pizza

Pizza ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Pizza. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 26 prill 2016. Foto © Daniela Pepa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Daniela Pepa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

pice me perime

Picë me perime ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Picë me perime. Receta e gatimit për picë me perime është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 20 shkurt 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli Për të shfletuar recetat e gatimit nga Lulzime Gjyzeli klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

piva e bardhe

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 16 mars 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

Pica - Ervina Saliu - KuzhinaIme.al

Pica ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Pica. Receta e gatimit për picë është dërguar nga Ervina Saliu 12 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pica te momentit

Pica të momentit ( Receta gatimi nga Saimira )

Pica të momentit. Receta e gatimit për pica të momentit është dërguar nga Saimira 3 dhjetor 2014. Foto © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

pica

Picë me patate dhe vyster ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Picë me patate dhe vyster. Receta e gatimit për picë me patate dhe vyster është dërguar nga Leonora Pane 6 korrik 2014. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

Mini pica - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Mini pica ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Mini pica. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 26 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

pice me vyster

Picë me vyster (Receta gatimi nga Leonora Pane)

Pica - Silvana Belishaku - KuzhinaIme.al

Pica të vogla në formë lule ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Pica të vogla në formë lule, një recetë gatimi perfekte për fëmijët. Receta e gatimit për pica të vogla është dërguar nga Silvana Belishaku 29 tetor 2013. Foto © Silvana Belishaku. Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë