Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
piva e bardhe

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pica e bardhë sepse nuk ka salcë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 16 mars 2015. Foto © Yllka Papa

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim picë pa salcë duke ndjekur udhëzimet në vijim

1164 shikime

piva e bardhe

Përbërësit

3 1/2 gota me miell,

1 lugë çaji me sheqer,

1 lugë çaji me maja birre,

2 lugë çaji me kripë,

1 1/2 gote me ujë të ngrohtë,

2 lugë gjelle me vaj ulliri,

Përgatitja

1

E zemë brumin dhe e lemë për rreth 2 orë derisa të fryhet.

2

Hapim petën dhe për mbushjen nga sipër përdorim 1 qepë e vogël, 1 domate, 1 spec, ,copa pule ( të ziera ), djath mozarela, mund ti shtoni edhe spec djegës ( sipas dëshirës ), dhe e pjekim

Yllka Papa ka dërguar në KuzhinaIme.al 31 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Yllka Papa.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: