Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Pica e bardhë sepse nuk ka salcë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )
Pica e bardhë sepse nuk ka salcë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 16 mars 2015. Foto © Yllka Papa
- Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim picë pa salcë duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
3 1/2 gota me miell,
1 lugë çaji me sheqer,
1 lugë çaji me maja birre,
2 lugë çaji me kripë,
1 1/2 gote me ujë të ngrohtë,
2 lugë gjelle me vaj ulliri,
Përgatitja
1
E zemë brumin dhe e lemë për rreth 2 orë derisa të fryhet.
2
Hapim petën dhe për mbushjen nga sipër përdorim 1 qepë e vogël, 1 domate, 1 spec, ,copa pule ( të ziera ), djath mozarela, mund ti shtoni edhe spec djegës ( sipas dëshirës ), dhe e pjekim