Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
Byrek me spinaq, qepë të njoma

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 22 maj 2015. Fotot © Yllka Papa

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë duke ndjekur udhëzimet në vijim

1202 shikime

Byrek me spinaq, qepë të njoma

Përbërësit

1 kg miell,

1 kg spinaq,

një tufë me qepë të njoma,

1 tufë me koper,

150 gr djathë të bardhë,

kripë,piper dhe vaj ulliri,

Përgatitja

1

Në një tenxhere hedhim vaj ulliri, shtojmë qepët e njoma, i kavardisim për rreth 10 minuta, shtojmë koprën, kripën, piperin dhe spinaqin.

2

Hapim petët i vendosim në tepsi të lyer me vaj ulliri, hedhim përzierjen e përgatitur pastaj djathin, vendosim pjesën tjetër të petëve dhe fusim në furrë për ta pjekur në temperaturë 220 gradë për 1 orë. Ju bëftë mirë

Kategoritë

Yllka Papa ka dërguar në KuzhinaIme.al 31 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Yllka Papa.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
%d bloggers like this: