Duke shfletuar: Vesa Presheva 3 Artikuj

pure patatesh me mish

Pure patatesh me mish ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Pure patatesh me mish. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 13 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me pure klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kek me shije portokalli

Kek me shije portokalli ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Kek me shije portokalli. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 11 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

kek me molla

Kek me molla ( Receta gatimi nga Vesa Presheva )

Kek me molla. Receta gatimit është dërguar nga Vesa Presheva 10 shkurt 2013. Foto © Vesa Presheva Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Vesa Presheva klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë