Duke shfletuar: Julia 2 Artikuj

klife shtepie

Kifle Shtëpie ( Receta gatimi nga Julia )

Kifle Shtëpie. Receta gatimit është dërguar nga Julia 25 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

klife

Klife ( Receta gatimit nga Julia )

Klife. Receta gatimit është dërguar nga Julia 2 shtator 2013. Foto © Julia Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Julia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për briosh klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë