Duke shfletuar: Gatime Përmetare 34 Artikuj

pule me therrime nga Natasha Velia

Pulë me thërrime ( drudhe ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Pulë me thërrime ose thënë popullorçe “drudhe” është një recetë gatimi karakteristike Përmetare. Kjo recetë gatimi tradicionale Shqiptare rekomandohet për drekë shoqëruar me sallatë me perime. Pulë me thërrime ( drudhe )

japrak

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) është një nga recetat e gatimit tradicionale Shqiptare më të preferuara gjatë stinës së pranveres kur gjethet e rrushit janë të njoma. Dollma apo japrak mund të gatuhen edhe me gjethe lakre. Dollma me gjethe rrushi ( japrak )

zog fshati

Një pulë fshati ose zog me kulaç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

lakror misri me presh

Lakror misri me presh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

qofte me kungull

Qofte me kungull ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

buke shtepie

Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

supe peshku

Supë peshku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

lakror me hithra

Lakror me hithra i pjekur në saç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

palanik

Palanik ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Tradita e nënave tona që nuk do i harrojmë. Palanik ( kështu quhet nga anët tona ) e pjekur me saç.

shqeto permeti

Shqeto përmeti ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

fergese

Fërgesë tradicionale ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Fërgesë tradiconale me gjizë, qepë, hurdhër, spec të kuq, speca jeshile, domate, spec djegës, kripë, piper, vaj ulliri.

kofshe pule me speca me gjize

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 gusht 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë