Duke shfletuar: Gatime Përmetare 34 Artikuj
Lakror misri me presh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror misri me presh. Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për lakror dërguar në Kuzhina Ime. Lakror misri me presh
Shqeto Përmeti ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Sheet Përmeti është një gjellë karakteristike Përmetare që përgatitet me mish qingji ose keci. Kjo është një nga 30 + recetat e gatimit tradicionale Përmetare dërguar në Kuzhina Ime. Shqeto Përmeti
Supë peshku ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Supë peshku është një recetë gatimi shumë e shijshme dhe e shëndetshme. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për supë peshku dërguar në Kuzhina Ime. Supë peshku
Fërgesë tradicionale ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Fërgesë tradiconale me gjizë, qepë, hurdhër, spec të kuq, speca jeshile, domate, spec djegës, kripë, piper, vaj ulliri. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për fërgese dërguar në Kuzhina Ime. Fërgesë tradicionale
Fërgesë me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Fërgesë me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 2 gusht 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për fërgesë klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]
Bukë shtëpie ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Në ditët e sotme shumica nga ne e blejmë bukën në furrat e bukës apo në market. Por, ka plot të tjerë që e gatuajnë vetë në shtëpi. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për bukë shtëpie dërguar në Kuzhina Ime. Bukë shtëpie
Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Dollma me gjethe rrushi ( japrak ) është një nga recetat e gatimit tradicionale Shqiptare më të preferuara gjatë stinës së pranveres kur gjethet e rrushit janë të njoma. Dollma apo japrak mund të gatuhen edhe me gjethe lakre. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për japrak dërguar në Kuzhina Ime. Dollma […]
Pite familjare me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Pite familjare me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 24 korrik 2016. Fotot © Natasha Velia Kjo pite është shumë e shpejt, mbushja brenda mund të behet me çfardo lloj ushqimesh që keni ne frigorifer që nga perimet, sallamrat e ndryshme, kerpudhat e deri tek mishrat e ndryshme. Për të shfletuar recetat e […]
Lakror me miell misri ( Paçarak me nene ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Lakrori është një recetë gatimi tradicionale Shqiptare e Shqipërisë së mesme dhe të jugut. Në këtë recetë gatimi do mësoni si të përgatisni lakror me miell misri ( Paçarak me nene ). Kjo recetë shoqërohet me kos ose dhallë. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për lakror dërguar në Kuzhina Ime. Lakror […]
Një pulë fshati ose zog me kulaç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Natasha Velia ka sjellë shumë gatime tradicionale Përmetare. Pulë fshati ose zog me kulaç është një tjetër recetë gatimi popullore Përmetare. Kjo është një nga 50 + recetat e gatimit me mish pule dërguar në Kuzhina Ime. Pulë fshati ose zog me kulaç
Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Pulë me thërrime ( gjellë karakteristike Përmeti ). Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 30 qershor 2016. Foto © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]
Pasta Sy ( Receta gatimi nga Natasha Velia )
Pasta sy. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 24 qershor 2016. Fotot © Natasha Velia Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]