Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
kofshe pule me speca me gjize

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Kofshë pule me salcë domate e shoqëruar me speca me gjizë. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 29 gusht 2016. Foto © Natasha Velia

  • Për të shfletuar recetat e gatimit nga Natasha Velia klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për mish pule klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim kofshë pule me salcë domate duke ndjekur udhëzimet në vijim

635 shikime

kofshe pule me speca me gjize

Përbërësit

një kofshë pule,

një kok qepe,

një kokërr domate,

2 thelbinj hurdhër,

100 ml verë e bardhë,

kripë,piper, mandjanoz,

Për specat: gjizë, një thelb hurdhër dhe 5-6 thelbinj arra

Përgatitja

1

Marinojmë kofshën me kripë, piper, pak keri, vaj. Pasi është marinuar rreth një orë e skuqim, në një tigan hedhim pak vaj dhe pak gjalp e thelbinjtë e hurdhrës, kofshën dhe fillojmë e skuqim,

2

pastaj e shuajm me verë, heqim kofshën dhe në tigan hedhim qepën, pasi skuqet pak shtojmë domatet e grira, kripë, piper dhe mandjanoz dhe e lemë sa të përgatitet salca.

3

Përgatisim specat: Marim gjizën, grijmë thelbin e hurdhrës, grijmë thelbinjtë e arrës, i trazojmë dhe mbushim specat dhe i vemë të skuqen ose i pjekim. Në fund i servirim në pjatë duke vënë kofshën e pulës, specat dhe mbi të salcën e përgatitur.

Natasha Velia ka dërguar në KuzhinaIme.al 38 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj, kryesisht gatime tradicionale Përmetare. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Natasha Velia.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: