Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Vlerëso
Supë me fileto kaposhi ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )
Supë me fileto kaposhi. Receta e gatimit për supë me fileto kaposhi është dërguar nga Silvana Belishaku 2 janar 2014. Foto © Silvana Belishaku
- Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu
- Për të tjera receta gatimi për supë klikoni këtu
- Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu
Mësoni si të përgatisim supë me fileto kaposhi duke ndjekur udhëzimet në vijim
Përbërësit
fileto pule ose kaposhi,
2 vezë,
3 lugë gjelle me kos,
1 lugë gjelle me niseshte,
1 filxhan kafeje me oriz,
1 kub supe,
50 gr gjalp,
spec djegës,
piper të zi,
majdanoz.
Përgatitja
1
Bëjmë në copa të vogla fileton, i hedhim në tenxhere, hedhim ujë, kubin e supës, pak kripë, piper të zi, i lemë të ziejn për pak minuta, më pas hedhim orizin, ndërkohë marim vezët, i rrahim në një enë, hedhim niseshtenë, kosin dhe i përziejm,
2
më pas kur të ketë zier orizi, hedhim vezën me kosin, i përziejm mirë, i lemë të ziejn për 5 minuta, më pas shkrijmë gjalpin, i hedhim specin dhe ja hedhim supës, e servirim dhe sipër grijmë majdanoz. Ju bëftë mirë