Duke shfletuar: Kek 45 Artikuj

kek me copa okollate

Kek me copa çokollate ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kek me copa çokollate. Receta e gatimit për kek me copa çokollate është dërguar nga Silvana Belishaku 6 mars 2016. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

kek me mente dhe miell kokos

Kek me mente dhe miell kokos ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Kek me mente dhe miell kokos. Receta e gatimit për kek me miell kokos është dërguar nga Silvana Belishaku 28 janar 2016. Foto © Silvana Belishaku Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të […]

kek

Kek ( Receta gatimi nga Saimira )

Kek. Receta e gatimit për kek është dërguar nga Saimira 16 tetor 2015.  Foto © Saimira Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

kek me pjeshke

Kek me pjeshkë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me pjeshkë. Receta e gatimit për kek me pjeshkë është dërguar nga Ervina Saliu 28 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në […]

kek ervina

Kek me luleshtrydhe dhe kakao ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me luleshtrydhe die kakao. Receta e gatimit për kek me luleshtrydhe dhe kakao është dërguar nga Ervina Saliu 2 korrik 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe […]

kek me bostan

Kek me bostan dhe kajsi ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me bostan dhe kajsi. Receta gatimit për kek me bostan dhe kajsi është dërguar nga Ervina Saliu 18 qershor 2015. Fotot © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

Kek me arra dhe krem

Kek me arra dhe krem ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Kek me arra dhe krem. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 11 maj 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Minikek

8 Minikek ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

8 Minikek. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 30 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

kek me arra dhe mjalte

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 9 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

cupcake

Cupcakes ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Cupcakes. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 2 prill 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

kek me arra

Kek me arra ( Receta gatimi nga Saimira )

Kek me arra. Receta e gatimit për kek me arra është dërguar nga Saimira 17 shkurt 2015. Fotot © Saimira Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

kek

Kek me bajame ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Kek me bajame. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 17 shkurt 2015. Foto © Ervina Saliu Për të shfletuar recetat e gatimit nga Ervina Saliu klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë