Duke shfletuar: November 2013 46 Artikuj

gjoks pule me krem mishi

Gjoks pule me krem mishi ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Gjoks pule me krem mishi. Receta e gatimit për gjoks pule me krem mishi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 28 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

gurabije speciale

Gurabije speciale ( Receta gatimi nga Saimira )

Gurabije speciale. Receta e gatimit për gurabije speciale është dërguar nga Saimira 28 nëntor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Saimira klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për gurabije klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

pule me oriz ne tave

Pulë me oriz në tavë ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Pulë me oriz në tavë. Receta e gatimit për pulë me oriz në tavë është dërguar nga Bukurie Nexhipi 27 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

krem qumeshti

Krem qumështi ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Krem qumështi. Receta e gatimit për krem qumështi është dërguar nga Bukurie Nexhipi 26 nëntor 2013. Foto e huazuar sa për ilustrim Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Mini pica - Erjona Balla - KuzhinaIme.al

Mini pica ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Mini pica. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 26 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për pica klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

torte me krem limoncele

Tortë me krem limoncele ( Receta gatimi nga Leonora Pane )

Tortë me krem limoncele. Receta e gatimit për tortë me krem limoncele është dërguar nga Leonora Pane 25 nëntor 2013. Foto © Leonora Pane Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Leonora Pane klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj […]

kastraveca turshi

Kastraveca të vegjël turshi ( Receta gatimi nga Saimira )

Eshtë koha për përgatitjen e turshive. Kastraveca të vegjël turshi është një nga gatimet tradicionale shqiptare ideale për të shoqëruar gatimet e thjeshta dimërore si një pjatë me fasule apo edhe për të shërbyer si meze shoqëruese në pjata të tjera. Kjo është një nga 10 + recetat e gatimit për turshi dhe gogozhare dërguar në KuzhinaIme.al. Kastraveca të vegjël […]

petulla

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha ( Receta gatimi nga Erjona Balla )

Petulla Kollozheku të mbushura me kërpurdha. Receta gatimit është dërguar nga Erjona Balla 25 nëntor 2013. Foto © Erjona Balla. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Erjona Balla klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për petulla klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

salmon me perime

Salmon me perime ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Salmon me perime. Receta e gatimit për salmon me perime është dërguar nga Bukurie Nexhipi 24 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për peshk klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

pice me vyster

Picë me vyster (Receta gatimi nga Leonora Pane)

tave me mish lepuri

Tavë me mish lepuri ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Tavë me mish lepuri. Receta e gatimit për tavë me mish lepuri është dërguar nga Bukurie Nexhipi 26 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish lepuri klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

qofte jani

Qofte jani ( Receta gatimi nga Bukurie Nexhipi )

Qofte jani. Receta e gatimit për qofte jani është dërguar nga Bukurie Nexhipi 23 nëntor 2013. Foto © Bukurie Nexhipi Për të shfletuar recetat e gatimit nga Bukurie Nexhipi klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për qofte klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë