Reklama

Duke shfletuar: Byrek 59 Artikuj

lakror misri me presh

Lakror misri me presh ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakror misri me presh. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 14 shkurt 2018. Fotot © Natasha Velia

lakror me hithra

Lakror me hithra i pjekur në saç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakror me hithra. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 17 janar 2018. Foto © Natasha Velia

palanik

Palanik ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Tradita e nënave tona që nuk do i harrojmë. Palanik ( kështu quhet nga anët tona ) e pjekur me saç. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 15 janar 2018. Foto © Natasha Velia

byrek me qepe dhe domate

Byrek me qepë dhe domate ( Receta Gatimi nga Hena Rrapo Sinani )

Byrek me qepë dhe domate. Receta gatimit është dërguar nga Hena Rrapo Sinani 19 mars 2017. Foto © Hëna Rrapo Sinani

lakror me miell misri

Lakror me miell misri ( Paçarak me nene ) ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakror me miell misri ( Paçarak me nene ). Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 28 gusht 2016. Fotot © Natasha Velia

Byrek me hithra ne sac

Lakror me hithra të pjekur në saç ( Receta gatimi nga Natasha Velia )

Lakror me hithra të pjekur në saç. Receta gatimit është dërguar nga Natasha Velia 23 qershor 2016. Fotot © Natasha Velia

pete misri me presh dhe ullinj

Petë misri me presh dhe ullinj ( Receta gatimi nga Daniela Pepa )

Petë misri me presh dhe ullinj. Receta gatimit është dërguar nga Daniela Pepa 11 prill 2016. Foto © Daniela Pepa

byrek lulkuq

Byrek me lulkuq ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Byrek me lulkuq. Receta gatimit është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 28 shkurt 2016. Fotot © Lulzime Gjyzeli Lulkuqi është një nga bimët e egra më të përdorshme për byrek, është shumë i shijshëm dhe gjindet vetëm për pak ditë, pasi rritet shpejt dhe po bëri lulet nuk mblidhet më. Këto ditë ka filluar të dalë. […]

byrek me spinaq dhe presh

Byrek me spinaq dhe presh ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me spinaq dhe presh. Receta gatimit është dërguar nga Silvana Belishaku 19 shkurt 2016. Foto © Silvana Belishaku

byrek me argjinare

Byrek me argjinarë ( Receta gatimi nga Lulzime Gjyzeli )

Byrek me argjinarë. Receta gatimit është dërguar nga Lulzime Gjyzeli 22 janar 2016. Foto © Lulzime Gjyzeli

byrek me presh dhe djathe

Byrek me presh dhe djathë ( Receta gatimi nga Ervina Saliu )

Byrek me presh dhe djathë. Receta gatimit është dërguar nga Ervina Saliu 18 nëntor 2015. Fotot © Ervina Saliu Një recetë që më bëri përshtypje sapo e pashë, po më pelqeu aq shumë dhe e bëra direkt.

byrek me melci

Byrek me mëlçi dhe oriz ( Receta gatimi nga Luljeta Gjyzeli )

Byrek me mëlçi dhe oriz. Receta gatimit është dërguar nga Luljeta Gjyzeli 28 tetor 2015. Foto © Luljeta Gjyzeli

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë