Shpërndaje
Hapje e plotë
print
Duhet të jeni të identifikuar për të ruajtur
Identifikohu / Rregjistrohu
Ruaje
Duhet të jeni të identifikuar për të vlerësuar
Identifikohu / Rregjistrohu
Vlerëso
byrek me spinaq dhe presh

Byrek me spinaq dhe presh ( Receta gatimi nga Silvana Belishaku )

Byrek me spinaq dhe presh. Receta e gatimit për byrek me spinaq dhe presh është dërguar nga Silvana Belishaku 19 shkurt 2016. Foto © Silvana Belishaku

  • Për të shfletuar të gjitha recetat e gatimit nga Silvana Belishaku klikoni këtu
  • Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu
  • Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke klikuar këtu

Mësoni si të përgatisim byrek me spinaq dhe presh duke ndjekur udhëzimet në vijim

921 shikime

byrek me spinaq dhe presh

Përbërësit

500 gr miell ,

500 gr spinaq,

1 presh,

vaj ulliri,

Përgatitja

1

Bëjmë brumin me ujë të vakët, kripë dhe 2 lugë vaj, e lemë të pushojë. Më pas lajmë spinaqin dhe preshin, i grijmë, skuqim preshin me vaj ulliri, më pas hedhim spinaqin, kripë, i hedhim pak ujë dhe i lemë të ziejn sa të shterojë uji, hedhim 2 lugë gjelle me miell, e trazojmë sa të trashet e të mpikset.

2

E lemë gjellën të ftohet. Më pas hapim petët, unë i hapa nga 3 petë të lyera me niseshte, vendosim gjysmat e petëve, hedhim gjellën, vendosim petët e mbetura, i hedhim vaj dhe e pjekim për 30 minuta në 200 gradë. Pasi e heqim e mbulojmë me peshqir kuzhine të zbutet dhe e servirim. Ju bëftë mirë

Silvana Belishaku ka dërguar në KuzhinaIme.al mbi 200 receta gatimi me fotot origjinale të gatimeve të saj. Klikoni mbi emrin e autores për të shfletuar gjithë recetat e gatimit nga Silvana Belishaku.

Lini një Përgjigje

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: