Duke shfletuar: Yllka Papa 31 Artikuj

shahdatlie

Shahdatlie ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Shahdatlie. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 28 dhjetor 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për embëlsira klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më […]

makarona me pule dhe brokoli

Makarona me pule dhe brokoli ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona me pule dhe brokoli. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 29 qershor 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Pule me pilaf

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Pulë e marinuar me perime dhe pilaf. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 21 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al […]

Biskota me recel

Biskota ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Biskota. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 4 qershor 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për biskota klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

krem karamel

Krem Karamel ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Një ëmbëlsirë popullore, e shpejtë, e lehtë. Krem Karamel

Byrek me spinaq, qepë të njoma

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Byrek me spinaq, qepë të njoma, koper dhe djathë të bardhë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 22 maj 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për byrek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta […]

gjokse pule te marinuara

Gjokse pule të marinuara ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Gjokse pule të marinuara. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 18 maj 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi me mish pule klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Kek me arra dhe krem

Kek me arra dhe krem ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Kek me arra dhe krem. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 11 maj 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, […]

Minikek

8 Minikek ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

8 Minikek. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 30 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë […]

makarona me mish pule

Makarona ( Spageti ) me mish pule ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Makarona ( Spageti ) me mish pule. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 20 prill 2015. Foto © Yllka Papa. Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për makarona klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është […]

kek me arra dhe mjalte

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Kek me çokollatë, arra dhe mjaltë. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 9 prill 2015. Fotot © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e […]

cupcake

Cupcakes ( Receta gatimi nga Yllka Papa )

Cupcakes. Receta gatimit është dërguar nga Yllka Papa 2 prill 2015. Foto © Yllka Papa Për të shfletuar recetat e gatimit nga Yllka Papa klikoni këtu Për të tjera receta gatimi për kek klikoni këtu Kushdo që ka dëshirë të publikojë fotot e gatimeve të tij/saj dhe receta gatimi në KuzhinaIme.al është i/e mirëpritur, mësoni më shumë duke […]

Kuzhinaime.al
Mbylle hapjen e plotë